Algemene informatie  
Hartelijk welkom op de website van Alaya,
praktijk voor paranormaal- en natuurgenees-
kunde. Mijn praktijk is gevestigd in Eibergen (Gelderland).

Alaya is gestart in 1999 door Petra Reesink. Het is een Tibetaans woord en betekent het gehele energieveld. Ik ga altijd uit van het totale plaatje, en volg daarbij altijd mijn gevoel / IntuÔtie. Dit betekent dat ik van te voren dus niet precies weet hoe de behandeling er uit gaat zien, wel sta ik uiteraard open voor de wensen van de klant.

Mijn doel is om ieder mens geheel in balans te brengen, dus zowel het lichaam, de geest en aura/spirit. Een beproefde methode hiervoor is om gebruik te maken van de Totaal Balans methode. Zie behandeling voor meer informatie hierover.

 


Mijn persoonlijke verhaal


Vanaf mijn vroegste jeugd zie ik al energieŽn en overledenen. Mede omdat ik me in mijn jeugd vaak eenzaam en verlaten voelde heb ik me toen vaak op de door velen ongeziene wereld gericht. Dan zat ik gewoon met iemand te spelen die er wel was maar door anderen niet werd gezien. Die dachten dan dat ik gewoon wat zat te fantaseren en dat het allemaal niet echt was. Dat was een hele moeilijke tijd, maar wel een tijd waar ik veel van heb geleerd.

D
oor mijn gave en met alle hulp uit de sferen heb ik me in de loop der jaren ontwikkeld tot een vrouwelijke sjamaan. Telkens als de tijd rijp was kwamen er mensen op mijn pad die mij een initiatie gaven, vaak belangeloos, gewoon omdat ze voelden dat het klopte. Ook gebeurd het vaak dat er gewoon vanuit de sferen een inwijding komt. Allemaal hele mooie ervaringen.

H
et is voor mij dan ook logisch dat ik me inzet voor de wereld en de medemens. Op welke manier is eigenlijk niet belangrijk, in ieder geval niet voor mijn begeleiders. Dit kan zich dan uiten in een gesprek, gewoon in een winkel, op straat of op de markt. Een hand op de schouder van een persoon die even wat steun kan gebruiken. Of, als ik het zo voel, een persoon wat energie op afstand sturen. Dat is namelijk het mooie van werken met energie, tijd en afstand doen er niet toe. Alles kan.
Iets wat ik verder heel graag doe is drumming circles leiden. Mijn stijl is heel origineel, namelijk: deels Keltisch, deels Indiaans en deels Petra.

Spreekt dit verhaal je aan en wil je graag even kennismaken? Elke donderdag middag staat de deur van Alaya voor iedereen open van 13.00 tot 17.30 uur. Je bent van harte welkom!

   
Cursusaanbod  

Naast persoonlijke behandelingen geef ik ook diverse cursussen en workshops. Hieronder een kleine greep uit de mogelijkheden:

  • Cursus persoonlijke en spirituele ontwikkeling
  • Ancient Celtic Healing
  • Magnetiseren (2 daagse cursus)
  • Natuurenergie ervaren
  • Smudgeveer -vleugel maken
  • Reiki 1, 2, 3

Alaya heeft diverse, al dan niet sjamanistische voorwerpen te koop, waaronder (handgemaakte) sieraden, krachtschilden en nog veel meer. Zie de button Alaya-shop op deze site.