Over de behandeling  

Alaya is een Tibetaans woord en betekent: Het gehele energieveld.

Dit is dan ook de basis voor elke behandeling, het totale plaatje: de gehele mens, dat wil zeggen: lichaam, geest en spirit. Mijn doel is helen en weer in balans brengen. Daarbij ga ik op verschillende manieren te werk.

Als basis gebruik ik altijd mijn mediumschap. Ik kan helderzien, -voelen, -ruiken en -horen. Daarnaast gebruik ik de Totaal Balans methode. De klant kan altijd aangeven wat voor soort behandeling hij of zij wenst. Elke behandeling is uniek net zoals elke persoon! Zo is de behandeling altijd toegespitst op wat voor die persoon op dat moment het beste is.

Een consult duurt normaal gesproken
1 tot 1 ½ uur. Het begint met een gesprek over de klachten en de achtergronden.
Aan de hand daarvan ga ik aan de slag. Meestal begin ik door met behulp van kinesiologie (spierspanningstest) vragen te stellen. Door de antwoorden kan ik de oorzaken van de klachten achterhalen en bepalen hoe de behandeling verder moet verlopen. Dat kan elke keer weer anders zijn.

Tot mijn tools heb ik onder andere: paranormale inzichten, natuurgeneeskunde vanuit de Totaal Balans methode, mediamieke boodschappen en regressie.
   
Tijdens het consult maak ik doorlopend gebruik van magnetiseren (de energie stroomt vanzelf wanneer er aanvulling of afvoer nodig is) en regelmatig van drukpuntmassage. De drukpuntmassage/acupressuur is een techniek die zonder naalden werkt maar wel via de acupunctuurpunten. Indien nodig ondersteun ik de aura van de klant, waarbij ook mijn eigen ontwikkelde Chakra Heling systeem gebruikt kan worden. Verder test ik via testampullen uit of u eventueel medicatie ter ondersteuning nodig hebt.
   

De door mij gebruikte testampullen bevatten verschillende inhouden. Dit varieert van vitamines, mineralen en sporenelementen tot hormonen, toxische stoffen, allergenen en enzymen. Tevens allerlei ziektekiemen in homeopatische vorm (nosodes genoemd). De ondersteuning kan gegeven worden in de vorm van Homeopathie, Bach bloesem remedie, (half) edelstenen, Schüssler zouten, etherische oliën enz. Via dezelfde kinesiologietest informeer ik de klant ook op voedingsgebied. Naast al het hierboven genoemde kan het gebeuren dat ik voor de behandeling klank gebruik, daarbij dankbaar gebruik makend van mijn stem (zang), drum, klankschalen en fluit.